Vaš display za vozača prikazivat će samo ono što želite vidjeti

Želite li kao vozač imati nadzor samo nad pokazivačima brzine i broja okretaja? Ili biste željeli vidjeti dodatne podatke o vožnji i sustave potpora? Ili kartu navigacijskog sustava? Ili naslov pjesme koju trenutačno slušate? Ili više stavki odjedanput? Ta vam je mogućnost doslovno nadohvat ruke: uz višenamjensko kolo upravljača sami ćete konfigurirati svoj visokorazlučivi zaslon. I to upravo onako kako vi želite. Digital Cockpit Pro dio je serijske opreme modela Tiguan R-Line i Tiguan Elegance, a kod modela Tiguan Life dostupan vam je opcijski.

  • TFT zaslon u boji veličine 26 cm (10,25")
  • mogućnost brojnih konfiguracija; tri od njih mogu se pohraniti kao favoriti

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.