Pohrana prtljage lakša je nego ikada

Dobro poznata situacija: vi stojite natovareni vrećicama pred prtljažnikom i nemate slobodnu ruku kojom biste ga otvorili. Uz opcionalni "Easy Open" to je moguće učiniti nogom jer sistem prepoznaje ključ automobila u vašem džepu. Dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila - i stražnji će se poklopac otvoriti. Također impresivno: sam prtljažnik koji zahvaljujući inteligentnom konceptu s podijeljeno preklopivim naslonima stražnjeg sjedala ima kapacitet do 1655 litara*.

* Može se razlikovati ovisno o opremi te kombinaciji motora i mjenjača.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.