Dobra klima tokom vožnje za sve

Vaši putnici željeli bi smanjiti temperaturu, no vama odgovara nešto viša? Uz 3-zonsku regulaciju klima-uređaja temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i stražnjim sjedalima moguće je namještati neovisno jedne o drugima. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju na dodir regulirat ćete, od modela Tiguan Life, serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" sasvim komforno unutar svojeg vidnog polja. A klima-uređaj može još puno toga: broj okretaja ventilatora može se smanjiti ovisno o brzini vožnje i dodatnim kriterijima kako bi se smanjila jačina zvuka klimatizacije. Filter s aktivnim ugljenom neće dopustiti ulazak neželjenih saputnika kao što su pelud, spore gljivica, fina prašina i ostali alergeni u vozilo. A pri aktivaciji sistema za pranje stakla ili ubacivanju stepena za vožnju unatrag automatski se prebacuje na zatvoreni protok zraka. Time se osigurava dobra klima u vozilu tokom svake vožnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.