Dobra klima tokom vožnje za sve

Vaši putnici željeli bi smanjiti temperaturu, no vama odgovara nešto viša? Uz 3-zonsku regulaciju klima-uređaja temperature na vozačevoj strani, suvozačevoj strani i stražnjim sjedalima moguće je namještati neovisno jedne o drugima. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju na dodir regulirat ćete, od modela Tiguan Life, serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" sasvim komforno unutar svojeg vidnog polja. A klima-uređaj može još puno toga: broj okretaja ventilatora može se smanjiti ovisno o brzini vožnje i dodatnim kriterijima kako bi se smanjila jačina zvuka klimatizacije. Filter s aktivnim ugljenom neće dopustiti ulazak neželjenih saputnika kao što su pelud, spore gljivica, fina prašina i ostali alergeni u vozilo. A pri aktivaciji sistema za pranje stakla ili ubacivanju stepena za vožnju unatrag automatski se prebacuje na zatvoreni protok zraka. Time se osigurava dobra klima u vozilu tokom svake vožnje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Menü schließen

Novi Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.