Veća snaga, manje goriva

Benzin ili dizel? Nema pogrešnog odabira - za visok stepen učinkovitosti, štedljivosti i prikladnosti za svakodnevicu. To osigurava inteligentna kombinacija sistema izravnog ubrzavanja i tehnologije punjenja koja se kod benzinskih motora naziva TSI, a kod dizelskih TDI. A zahvaljujući upotrebi BlueMotion Technology dodatno ćete štedjeti gorivo, a da se pri tome ne morate odreći dinamike: primjerice uz rekuperaciju energije kočenja i start-stop sistem. Kod dizelskih agregata s turbopunjačem vašeg novog modela Tiguan upotrebljavat će se sistem dvostrukog doziranja "Twindosing": emisije se mogu dodatno smanjiti povezivanjem dva SCR katalizatora.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.