VW Tiguan 2016: Radio i navigacija

 

Spremni za omiljeni koncert? Dva radija i dva navigaciona sistema stoje na raspolaganju, kao dio serijske opreme i kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima za priključak. Radio uređajem "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji veličine 12,7 cm. Uređaj čita SD memorijske kartice, ima prijem stanica u frekventnom opsegu FM/AM, raspolaže AUX-IN medijskom utičnicom za povezivanje eksternih audio izvora kao i CD-playerom. Osam zvučnika obezbjeđuju dobro ozvučenje na svim pozicijama sjedenja.

Uz opcionalni radio "Composition Media" (serijski za liniju opreme Highline) ide osam zvučnika. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3-CD-player kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Osim toga je rukovanje veoma komforno, s obzirom na to da dodirni ekran u boji ima dijagonalu veličine 20,3 cm.
Opcionalni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji veličine dijagonale 20,3 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-player koji može da reproducira muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva interface-a za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtjevima. On nudi ekran veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu flash memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i proračunava dionicu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.
Novi Tiguan
Od 62.313,- KM

Novi Tiguan Uzbudljivo inovativan.