Odzvonilo je izjavama „Dosadno mi je“ i „Jesmo li blizu?“

U novom modelu Tiguan imate pristup odabranim uslugama streaminga kao što su Apple Music te bezbrojne radio stanicei podcasti u web-radiju*. Integrirani Wi-Fi hotspot pri tome vam omogućuje surfanje na do osam krajnjih uređaja*. Time će se čak i dugačke vožnje doimati kraćima, a i znatno će se smanjiti razina dosade kod putnika na stražnjim sjedalima. Jednostavno se jedanput prijavite pristupnim podacima kojima već raspolažete i uživajte u direktnom pristupu putem navigacijskog sistema u novom modelu Tiguan - u potpunosti bez vanjskih uređaja.

* Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. Pri tome treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici portal.volkswagen-we.com za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tokom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja. Korištenje mobilnih online usluga We Connect omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Evropi, osim troškova za usluge "Streaming & Internet", snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga "Streaming & Internet" i Wi­ Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih evropskih zemalja. Informacije o cijenama i podržanim zemljama pronaći ćete na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i streaminga medija preko mobilnog krajnjeg uređaja (npr. smartphonea) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tokom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potreban je smartphone s prikladnim operativnim sistemom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Raspoloživost pojedinačnih usluga We Connect i We Connect Plus koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tokom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici portal.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uslovima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga. Informacije o tarifnim uslovima svoje mobilne mreže dobit ćete kod svojeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.