VW Touareg: IQ. LED Matrix svjetla.

Senzacionalno: vaše oči će biti privučene dizajnom opcionalnih IQ. Light - LED Matrix svjetala na modelu Touareg. Pored osnovne funkcije poput kratkih i dugih svjetala, specifični pojedinačni LED segmenti se mogu uključiti i isključiti koristeći matrix tehnologiju kako bi formirali distribuciju bogate svjetlosti, u zavisnosti od različitih situacija tokom vožnje.

Vozila koja se približavaju kao i vozila ispred su detektovana kamerom ukoliko vozite uz duga svjetla. Određeni LED segmenti su kontrolisani kako bi omogućili trajnu vožnju sa dugim svjetlima, na primjer, segment koji osvjetljava saobraćajne znake će biti smanjena kako bi se sprečilo da vas zaslijepi odraz svjetla.

Bez obzira da li vozite u gradu ili ne, obilaženje drugog vozila noću na glavnom putu  ili vožnja autoputem po lošem vremenu: širina, dužina i intenzitet segmenata IQ. Light - LED Matrix svjetala su prilagođena svakoj situaciji u vožnji. Matrix tehnologija osvjetljava cestu mnogo jasnije i time vodi do veće sigurnosti i opuštenije vožnje - bez odsjaja i refleksije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.