VW Touareg: "R-Line"

Touareg "R-Line" nudi brojne dodatke opremi za sportski izgled koji garantuje trajnu impresiju.

Zahvaljujući svom prepoznatljivom prednjem odbojniku koji karakteriše R-Line C potpis i logotip na rešetki hladnjaka, pojava ovog modela se izdvaja iz mase. Touareg "R-Line" ima moćnu pojavu zahvaljujući R-Line dizajnerskim dodacima za vrata, ukrašen luk točkova u boji vozila i sjajno crni difuzor sa hromiranim izduvima.

Enterijer Touareg "R-Line" osvaja publiku ne samo na prvi pogled nego i dodir,  zahvaljujući kožnom multifunkcionalnom upravljaču koji je ukrašen R-Line logotipom i Silver Wave aluminijumskim dekorativnim detaljima. Ukrasna lajsna na pragu sa R-Line logotipom, sa mogućnošću osvjetljenja uz opcionalni paket, i pedale od nehrđajućeg čelika dopunjuju napredan sportski utisak.

Opcionalna luksuzna sjedišta od "Savona"* kože u dvije nijanse sa Carbon Style detaljima od kože vozilu daju dinamičan izgled. Opcionalna "Vienna"** koža sa Cristal Gray šavovima zaista zapadaju za oko. Obje verzije sjedišta nose R-Line logotipe na prednjim sjedištima. Pored toga, uz obje verzije sjedišta, enterijer je crne boje sa Cristal Gray šavovima. Instrument tabla, multifunkcionalni volan, centralni naslon za ruke i ručica mjenjača pristaju sportskoj R-Line liniji.

Opcionalni R-Line Exterior paketi za "Elegance" i "Atmosphere" linije opreme naglašavaju jak i izvanredan karakter. Oni uključuju posebne stavke za eksterijer, nudeći savršeno rješenje za sve koji žele da ostave poseban dinamični utisak.

 

* centralni dio sjedišta i unutrašnje obloge

** centralni dio sjedišta i unutrašnje obloge

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.