Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Na tržište Bosne i Hercegovine stigao je Novi up!

09.09.2016

Highlights

Novi up! - "više individualizacije, bolje performanse, napredni konektivitet"

Novi up! je znatno individualniji , ima više snage i bolje je umrežen. Najvažnije izmjene uključuju dizajnerske kastimizacije sa novim bojama karoserije i krova, novom ponudom bočnih dekorativnih folija, novim dizajnom dash pad-ova (po prvi put Volkswagen grupa proizvodi dash pad u IML tehnologiji ili tzv. "in-mould labelling" - ovaj proces omogućava direktno printanje individualnih šema i logo-a na dash panelama), novi TSI motor od 90 KS i smartphone integraciju za optimalni konektivitet.
up! beats posebna edicija sa 300 W zvučnim sistemom od BeatsAudio dodnosi fantastičan zvuk u najmanjem Volkswagenu.
- Potpuna mogućnost kastimizacije sa 13 vanjskih lakova, 3 boje krova (zasada u ponudi crna i bijela) i 10 dash pad dizajna
- Top motorizacija 1.0 TSI sa 66 kW / 90 KS, ekvivalentnih performansi prve generacije Golfa GTI
- Modificirani branici sa oštrijim dizajnom, glavna svjetla sa LED dnevnim svjetlima, vanjska ogledala sa integrisanim pokazivačima smjera te nova zadnja svjetla
- up! specifični radio sistemi
- Inovativna, nanovo razvijena smartphone integracija
- Climatronic sa čistim zrakom (alargen filter)
- Specifično osvijetljenje interijera u bijeloj boji
- 300 W sound sistem sa 7 zvučnika visokih performansi i pojačalom - od BeatsAudio !

up! beats

Slaveći lansiranje nove generacije up!-a, Volkswagen je kreirao i posebnu ediciju koja se bazira na move up! modelima : up! beats. Vozilo u kojem zvuk definiše cjelokupni koncept jer se za navedeno brine 300W zvučni sistem koji dolazi u paketu - mixan od strane US zvučnih specijalista BeatsAudio. Pored toga, up! beats dodatno krase i  posebni 15" alu točkovi sa obojenim centralnim poklopcem , dekor folije u beats dizajnu i kontrastno lakiranje vanjskih poklopaca retrovizora. Dodatno, beats amblemi na B stubu daju modelu njegov izraziti personalni look. Interijer donosi posebne beats presvlake sjedala, posebno razvijeni dash pad "deep dimension" i multifunkcionalni kožni upravljač sa dekor elementima, kao i posebnu izvedbu dekor lajsni na pragovima te bojom - kodirane sigurnosne pojaseve, što naglašava upečatljiv dojam. Konačno, up! beats je opremljen i sa "composition phone" radio sistemom, maps+more dock-om te bijelim ambijentalnim osvjetljenjem interijera.

maps + more dock

Stari sistem za navigaciju maps+more je zamijenjen tzv "maps + more dock" sistemom koji u osnovi predstavlja drzač za mobilni telefon (do 5,5" veličine ekrana), koji putem Bluetooth konekcije pretvara vaš smart telefon u moderni Infotainmnet sistem sa funkcijom navigacije, putnog računara i jos mnogo toga zahvaljući Volkswagen-ovoj aplikaciji "maps+more" koja će uskoro biti gostupna na Google play store-u i Apple App Store-u. Također, maps+more dock je opremljen i funkcijom USB punjenja za telefon, a moguće ga je poručiti uz radio "Composition phone".

Radio sistemi

Serijski radio uređaj "composition" je opremljen 3,1" monohromatskim ekranom sa 2 zvučnika.  Posjeduje CD player kao i AUX-IN i čitač SD kartica.

Kao opcija nadoplate, dostupan je več pomenuti radio "Composition phone" sa 5" ekranom u boji, koji je jos dodatno opremljen i Bluetooth pripremom za handsfree telefoniranje. Kao opcija, za ovaj radio uređaj je dostupan već pomenuti maps+more dock, 300W beats ozvučenje te kamera za vožnju unazad.