Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Ulazak u novu klasu: novi T-Roc

21.08.2017

Wolfsburg - Marka Volkswagen s novim će modelom T-Roc za sedam dana predstaviti automobil koji će promijeniti omjer snaga u klasi kompaktnih SUV vozila. Potpuno novo razvijeni crossover oduševljava svojim markantnim proporcijama, progresivnim dizajnom i brojnim inovacijama.

Bez obzira na to je li riječ o gradskom prometu ili dugim putovanjima - novi T-Roc objedinjuje suverenost SUV vozila i agilnost sportskoga kompaktnog modela. Obje odlike odražavaju se i u dizajnu, koji odiše offroad elementima te ih kombinira s dinamikom i urbanim karakterom. Međutim, T-Roc istovremeno ostaje nesumnjivo prepoznatljiv kao pravi Volkswagen. Istaknutu značajku njegova stila s prednje strane vozila čini široka rešetka hladnjaka s integriranim dvostrukim glavnim svjetlima. Za razliku od glavnih svjetala, kućišta za žmigavce i svjetla za dnevnu vožnju / svjetla za skretanje smještena su zasebno u braniku, a u kombinaciji sa svjetlosnom signaturom T-Roc će biti prepoznatljiv i tokom noćne vožnje.

Svjetska premijera modela T-Roc održati će se u srijedu, 23. augusta s početkom u 20:00 a prijenos uživo možete pratiti ovdje

1) Vozilo još nije u prodaji te stoga ne podliježe Direktivi 1999/94/EZ.

 

Pokreni video