Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Novi Passat. Suveren poput Vas.

Kada uspjeh poprimi oblik.

Najljepše kod uspjeha je što se dostignuće konačno može vidjeti sopstvenim očima. Ili se jednostavno može u njega sjesti. Sa novim modelom Passat možete i jedno i drugo, jer on impresionira kako spolja, tako i unutra. Tako su smatrali i članovi žirija nagrada "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba žirija su novi Passat proglasili pobjednikom za 2015. godinu.

 

Suveren poput Vas.

Superiornost je rezultat sopstvene snage i sposobnosti da se ona ispolji. Zato se na novom modelu Passat odmah vidi koliko je napredan. U najupadljivije spoljne detalje spadaju markantno oblikovani opcionalna LED glavna svjetla i serijska zadnja svjetla kao i dinamična bočna linija. Još više elegancije obezbjeđuju dugačko međuosovinsko rastojanje i kratki prepusti.

Galerija

Doživite Passat iz raznih perspektiva.

Doživite Passat iz raznih perspektiva.

Infotainment

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem modelu Passat biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio uređaja: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Car-Net Guide & Inform

Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primjer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unaprijed planirate ili mijenjate svoju dionicu. Opcionalne usluge "Guide & Inform" nude, međutim, i više.

 

App-Connect

Vaš Volkswagen se pretvara u pametan telefon na točkovima.

U mnogim slučajevima pametan telefon Vam olakšava svakodnevicu. Sa opcionalnom aplikacijom App-Connect¹ može da Vam bude od koristi i za vrijeeme vožnje. A kako Vam pažnja ne bi bila odvučena, kompatibilnim aplikacijama možete udobno da rukujete putem dodirnog ekrana Vašeg infotainment sistema.

 

DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima.

Vaši saputnici će uživati u sjajnom zvuku opcionalnog zvučnog sistema DYNAUDIO Confidence. Zahvaljujući preciznom usklađivanju 10 zvučnika doživjećete savršenstvo zvuka u cijeloj unutrašnjosti vozila.

 

Priprema za mobilni telefon

Sa rukama na upravljaču telefoniranje je bezbednije.

Ukoliko želite, budite dostupni i u toku vožnje. Sa opcionalnim priključcima "Comfort" i "Premium" ruke će Vam biti na upravljaču i imat ćete saobraćaj pod kontrolom.

 

Rukovanje govornim naredbama

Vaš infotainment sistem razumije šta želite.

Sa govornim naredbama možete veoma brzo i jednostavno rukovati brojnim funkcijama infotainment sistema. Opcionalno raspoloživim uređajima Discover Media i Composition Media možete po želji rukovati govornim naredbama.

 

 

Volkswagen Media Control

Vi upravljate automobilom, Vaši saputnici muzikom. 

Volkswagen Media Control Vašim saputnicima u zadnjem dijelu vozila pruža mogućnost upravljanja infotainment sistemom: sasvim jednostavno i komforno pomoću tableta.

 

Sistemi podrške

Sistem za nadzor prostora oko vozila "Area View"

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom isparkiravanja u živahnom centru grada mogli sve da obuhvatite jednim pogledom? Takvu jednu mogućnost pruža Vam opcionalni nadzor prostora oko vozila "Area View".

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umjesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionalnom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije

Pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist"

Prepustite parkiranje jednostavno Vašem automobilu.

Čak iako spadate u mali broj onih koji pred publikom u velikom stilu uparkiravaju i u najmanji prostor, opcionalna pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist" će Vas ipak oduševiti. Sistem ne samo što prepoznaje odgovarajućie mjesto za parkiranje, već i upravlja vozilom umjesto Vas.

 

Sistem za uočavanje pješaka

Pomaže Vam da bolje zaštitite pješake.

Sistem za uočavanje pješaka je sistem marke Volkswagen koji u okviru svojih granica može da spriječi nezgode sa pješacima ili da ublaži posljedice istih.

 

Emergency Assist

Zaustavlja vozilo kada Vi to niste u stanju.

Opcionalni sistem Emergency Assist može kod hitnih zdravstvenih problema da upozori putnike i ostale učesnike u saobraćaju i da Passat kontrolisano zaustavi.

 

Podrška kod zastoja u saobraćaju

Komforno kroz kreni-stani saobraćaj.

Pruža podršku vozaču u uslovima kreni-stani saobraćaja i doprinosi sprječavanju sudara usljed zastoja: opcionalna inovativna podrška kod zastoja u saobraćaju.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Pretvorite manevrisanje prikolicom u dječiju igru.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umjesto Vas. Opcionalna podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći dio posla.

 

Efikasnost

Motori

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste željeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori zasnovani su na savremenoj Common-Rail tehnologiji i optimizirani na štedljivost.

 

Multikoliziona kočnica

Jedan sudar ne bi trebao da izazove dodatne sudare. 

Serijska multikoliziona kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sistem postoji kako bi nakon sudara spriječio dodatne sudare i zanošenje. On će se u okviru svojih granica pobrinuti da se vaš Volkswagen čim prije zaustavi.

 

Proaktivni sistem za zaštitu putnika

Kako biste automatski bili spremni u slučaju opasnosti.

Sistem postaje aktivan u kritičnim situacijama: proaktivni sistem za zaštitu putnika preduzima mjere sigurnosti kada prijeti da dođe do sudara.

 

 

Komfor

Progresivno upravljanje

Za veću dinamiku uz udobno upravljanje.

Passat je superioran, ali rado pravi zaokret. Naročito sa njegovim naprednim progresivnim upravljanjem koje impresionira kako u sportskoj vožnji, tako i u svakodnevnj upotrebi.

Head-up Display

Sa njim imate preglednost.

Opcionalni Head-up Display u neposredno vidno polje vozača projektuje važne informacije o vožnji kao što su saobraćajni znaci i upozorenja navigacije: direktno na vjetrobransko staklo.

Active Info Display

Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Inovativni kombinovani intrument Active Info Display zahvaljujući većem broju informativnih profila nudi precizne informacije: pregledno i u svakom trenutku dostupne.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Obezbjedite sebi individualnu klimu za putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa opcionalnim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" ovakve dileme pripadaju prošlosti. Dio je serijske opreme počev od linije opreme Highline. 

 

 

Sjedište ergoComfort

Ako Vam je stalo do Vaših leđa. 

Integrisana funkcija masaže opcionalnog grijanog sjedišta ergoActive obezbjeđuje visok komfor sjedenja. Sjedište vozača je moguće komforno podesiti prema tjelesnoj konstituciji i tako rasteretiti kičmu.

 

 

R-Line

R-Line "Exterieur"

Optika nadvladava hektiku.

Novi Passat sa paketom R-Line "Exterieur" naglašava svoj sportski nastup sa stražnjim spojlerom i stražnjim branikom u stilu modela "R". Također upečatljivi: sjajni crni difuzor i maske u obliku trapeza.

R-Line "Interieur"

Na oduševljenje se može uticati.

I nakon ulaska u vozilo, novi Passat bez problema uspjeva da oduševi: sa R-Line paketom "Interieur".

Vaš sljedeći korak.