Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.
Passat Variant
Pretraga VW partnera
Pretraga

Novi Passat Variant. Suveren poput Vas.

Kada uspjeh poprimi oblik.

Najlepše kod uspjeha je što se dostignuće konačno može vidjeti sopstvenim očima. Ili se jednostavno može u njega sjesti. Sa novim modelom Passat Variant možete i jedno i drugo, jer on impresionira kako spolja, tako i unutra. Tako su smatrali i članovi žirija nagrada "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba žirija su novi Passat Variant proglasili pobjednikom za 2015. godinu.

 

Suveren poput Vas.

Superiornost je rezultat sopstvene snage i sposobnosti da se ona ispolji. Zato se na novom modelu Passat Variant odmah vidi koliko je napredan. U najupadljivije spoljne detalje spadaju markantno oblikovani opcionalni LED farovi i serijska zadnja svjetla kao i dinamična bočna linija. Još više elegancije obezbjeđuju dugačko međuosovinsko rastojanje i kratki prepusti.

 

Galerija

Doživite Passat Variant iz raznih perspektiva.

Doživite Passat Variant iz raznih perspektiva.

Infotainment

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem modelu Passat Variant biti uključen, odlučujete Vi. Na raspolaganju Vam stoje dva radio uređaja: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Car-Net Guide & Inform

Nemojte više da se vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Tako na primjer, pregled nad saobraćajem ćete imati zahvaljujući najnovijim podacima. Na taj način ste u mogućnosti da unaprijed planirate ili mijenjate svoju dionicu. Opcionalne usluge "Guide & Inform" nude, međutim, i više.

DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima. 

Od sjajnog zvuka opcionalnog zvučnog sistema DYNAUDIO Confidence Vaši saputnici će zanijemiti i uživati. Zahvaljujući preciznom usklađivanju 12 zvučnika doživjećete savršenstvo vrhunskog zvuka u cijeloj unutrašnjosti vozila.

Volkswagen Media Control

Vi upravljate automobilom, Vaši saputnici muzikom.

Volkswagen Media Control Vašim saputnicima u zadnjem dijelu vozila pruža mogućnost upravljanja infotainment sistemom: sasvim jednostavno i komforno pomoću tableta.

 

Sistemi podrške

Priprema za mobilni telefon

Sa rukama na upravljaču telefoniranje je bezbjednije.

Ukoliko želite, budite dostupni i za vrijeme vožnje. Sa opcionalnom pripremama za mobilni telefon "Comfort" i "Premium" zadržaćete ruke na upravljaču i kontrolu nad saobraćajem.

Podrška kod zastoja u saobraćaju

Komforno kroz kreni-stani saobraćaj.

Pruža podršku vozaču u uslovima kreni-stani saobraćaja i doprinosi sprječavanju sudara uslijed zastoja: opcionalna inovativna podrška kod zastoja u saobraćaju.

Sistem za nadzor prostora oko vozila "Area View"

Četiri kamere prikazuju šta se događa oko vozila.

Zar ne bi bilo dobro kada biste prilikom isparkiravanja u živahnom centru grada mogli sve da obuhvatite jednim pogledom? Takvu jednu mogućnost Vam pruža opcionalni nadzor prostora oko vozila "Area View"

Emergency Assist

Zaustavlja vozilo kada Vi to niste u stanju.

Opcionalni sistem Emergency Assist može kod hitnih zdravstvenih problema da upozori putnike i ostale učesnike u saobraćaju i da Passat Variant kontrolisano zaustavi.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Pretvorite manevrisanje prikolicom u dječiju igru.

Prilikom manevrisanja sa prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje umjesto Vas. Opcionalna podrška pri manevrisanju sa prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima najveći dio posla.

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umjesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionalnom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Efikasnost

Motori

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste željeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori zasnovani su na savremenoj Common-Rail tehnologiji i optimizovani na štedljivost.

 

Multikoliziona kočnica

Jedan udes ne bi trebalo da izazove dodatne sudare.

Serijska multikoliziona kočnica doprinosi tome da se poslije jednog sudara ne dogodi više dodatnih sudara. Sistem je tu da bi se izbjegli dodatni sudari i spriječi zanošenje. On u granicama sistema obezbjeđuje što brže zaustavljanje Vašeg Volkswagen vozila.

 

Proaktivni sistem za zaštitu putnika

Kako biste automatski bili spremni u slučaju opasnosti. 

Sistem postaje aktivan u kritičnim situacijama: proaktivni sistem za zaštitu putnika preduzima mjere sigurnosti kada prijeti da dođe do udesa.

 

 

Komfor

Komfor vožnje

Istaknuti detalji komfora koji vožnju pretvaraju u uživanje.

Brojni su faktori koji doprinose uživanje u vožnji: na primjer savršena temperatura i osjećaj da sve važne detalje imate pred svojim očima.  

Head-up Display

Sa njim imate preglednost.

Opcionalni projekcioni sistem Head-up Display u neposredno vidno polje vozača projektuje važne informacije o vožnji kao što su saobraćajni znaci i napomene o navigaciji: direktno na vjetrobransko staklo.

Easy Open

Pri ruci kada su vam ruke „vezane“.

Svidjeće Vam se, naročito kada su Vam ruke zauzete: sa opcionalnim senzorskim sistemom za zaključavanje Easy Open poklopac prtljažnika se otvara jednim pokretom noge.

Active Info Display

Pratite samo one informacije koje želite da vidite.

Inovativni kombinovani intrument Active Info Display zahvaljujući većem broju informativnih profila nudi precizne informacije: pregledno i u svakom trenutku dostupne.

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Obezbjedite sebi individualnu klimu za putovanje.

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa opcionalnim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" ovakve dileme pripadaju prošlosti. Dio je serijske opreme počev od linije opreme Highline.

 

Kožna oprema

Igrajte na kartu bezvremene elegancije.

Opcionalna oprema od kože pobrinut će se za premium izgled i osjet dodira u unutrašnjosti vozila. Već pri ulasku u vozilo dočekaće Vas karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u jedinstvenom osjećaju ekskluzivne opreme. 

Sjedište ergoComfort

Ako Vam je stalo do Vaših leđa.

Integrisana funkcija masaže opcionalnog grijanog sjedišta ergoActive obezbeđuje visok komfor sjedenja. Sjedište vozača je moguće komforno podesiti prema tjelesnoj konstituciji i tako rasteretiti kičmu.

 

R-Line

R-Line "Exterior"

Optika nadvladava užurbanost.

Novi Passat Variant sa paketom spoljašnje opreme R-Line svoj sportski izgled potvrđuje zadnjim spojlerom i zadnjim odbojnicima "R" izgledu. Također upadljiv: difuzor sjajne crne boje i trapezaste ukrasne imitacije poklopaca.

R-Line "Interior"

Na oduševljenje se može uticati.

I nakon ulaska u vozilo, novi Passat Variant bez problema uspjeva da oduševi: sa R-Line paketom "Interieur".

Vaš sljedeći korak.