VW Passat Variant: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod Volkswagena nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia". Priključkom na internet moguće je korištenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Ako primjerice negdje nastane ili nestane saobračajni zastoj, to ćete saznati online u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša dionica će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.
Pomoću usluge Car-Net možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da online pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Također možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreno kino, podaci koji se na internetu stalno aktualiziraju obezbjeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

Sa uslugom "Guide & Inform Plus", koja se može koristiti u kombinaciji sa navigacionim sistemom "Discover Pro", orijentacija je dodatno olakšana. Pomoću nje imate pristup satelitskim slikama i detaljnim snimcima portala Google Earth®.

 

 

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban je mobilni uređaj (npr. pametni telefon) koji ima mogućnost da stupi u komunikaciju sa WLAN hotspotom. Usluge Car-Net su na raspolaganju samo u kombinaciji sa postojećim ili posebno zaključenim ugovorom o pružanju mobilnih usluga između Vas i operatera mobilnih usluga u okviru pokrivanja dotične mobilne mreže. Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korištenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u roamingu). Na osnovu količine podataka koja nastaje u okviru korištenja Car-Net usluga izričito se preporučuje ugovaranje flatrate paketa podataka sa Vašim operaterom mobilnih usluga! Za korištenje aplikacije Car-Net potrebno je sklapanje separatnog ugovora sa koncernom Volkswagen AG. Kupac ima 90 dana da nakon preuzimanja vozila registruje Car-Net pod www.volkswagen.com/Car-Net.

Raspoloživost Car-Net usluga može da bude različita od zemlje do zemlje. Usluge stoje na raspolaganju za dotično trajanje ugovora i mogu da podijležu izmjenama sadržaja. Bliže informacije o uslugama Car-Net možete dobiti pod www.volkswagen.com/Car-Net i kod Vašeg Volkswagen partnera; dok informacije o tarifama mobilne telefonije kod Vašeg operatera mobilne telefonije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.