VW Passat Variant: Komfor vožnje

 

Svejedno da li sjedite napred ili nazad: obradovat će Vas komforna klima jer je podešavanje opcionalnog klima-uređaja "Climatronic" sa 3-zonskom kontrolom temperature (serijski od linije opreme Highline) moguće prema željama vozača, suvozača i putnika na zadnjoj klupi.

Od pregledno prikazanih informacija opcionalnog multifunkcionalnog pokazatelja "Premium" (serijski od linije opreme Highline) korist pre svega ima vozač: za provjeru podataka o vožnji dovoljan je samo jedan pogled. Opcionalno na raspolaganju stoji i Active Info Display koji na svom velikom TFT ekranu u boji visoke rezolucije pregledno prikazuje sve podatke koje vozač želi da vidi.

Uživanje u slušanju muzike nudi opcionalni radi-aparat "Composition Media" (serijski od linije opreme Highline). Pomoću njegovog ekrana u boji sa upravljanjem na dodir moguće je, pored ostalog, upravljanje integrisanom pripremom za mobilne telefone. U ostale istaknute detalje spadaju brojni priključci za eksterne uređaje i mogućnost povezivanja logotipova stanica.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.