Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Paketi Polo Edition

Uklj. R-Line i komfor-paket.

Na sve strane zaštićen. Sa svih strana lijep.

Novi Polo pazi na vas. Još više sigurnosne podrške nego u prethodnom modelu promatra sve što se dešava oko vas. Pritom najviše pažnje privlači on sam. To može zahvaliti kompletnom dizajnu s niže postavljenom bočnom linijom, dinamičnim žljebovima i glavnim svjetlima novog oblika. I to na svakom putovanju.

Oprema & dizajn

Novi Polo: pouzdan, siguran, sportskih karakteristika. Svojim jasnim oblicima i elegantnim linijama pronalazi savršenu ravnotežu između dizajna i funkcionalnosti. Uvjerit će vas svojim komfornim, sigurnim i modernim elementima. Ukratko: poželjet ćete ga voziti.

Eksterijer

Eksterijer
Pokažite samopouzdanje.

Izgled novog Pola je sportski i markantan. Dugački poklopac prostora motora čini prednji kraj dinamičnijim, dok ga horizontalne linije čine širim. Njegov sportski nastup, kompaktne dimenzije i kratki prevjesi nagovještavaju veliki užitak u vožnji.

Više informacija

Unutrašnjost

Interijer
Više mjesta za komfor.

U posebne detalje unutrašnjosti vašeg Pola spadaju ambijentalno osvjetljenje (serijski u opremi Highline), sjedala s opcionalnom podrškom za kralježnicu kao i novi ukrasni umetci. Osim toga Polo je i porastao, što znači više prostora za glavu i noge za vozača, suvozača i ostale putnike.

Više informacija

 

Svjetla

Svjetla
Jeste li spremni na tako karizmatično osvjetljenje?

Radujte se njegovoj pojavi: novi se Polo prezentira serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenskim glavnim svjetlima koja mu omogućuju jedinstveno osvjetljenje. Po želji prednjim LED glavnim svjetlima i stražnjim LED svjetlima možete još dodatno naglasiti sportski izgled svog Pola.

Više informacija

 

Točkovi

Točkovi
Izgleda dobro: Polo program točkova.

S kojim točkovima vaš Polo najbolje izgleda stvar je ukusa. Stoga vam nudimo atraktivan izbor čeličnih i alumijumskih točkova kojima Polu možete dati svoj potpuno osobni štih.

Više informacija

Istaknuti detalji modela Polo iz različitih perspektiva.

Polo: 360 stepeni

Infotainment.

Ako tokom vožnje morate telefonirati, trebate aktuelne prometne informacije, želite putem navigacije doći do odredišta ili jednostavno samo želite slušati muziku - vaš Polo vam nudi različite mogućnosti udobnog i nekompliciranog korištenja moderne tehnike.

Radiouređaj
Navigacija
Car-Net
Radiouređaj
Navigacija
Car-Net

Radio
Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio.

Volite slušati muziku tokom vožnje, ali pritom želite biti dobro informisani i ne želite se odreći prvoklasnog komfora? Tada ćete biti oduševljeni s dva radiouređaja koji vam stoje na raspolaganju.

Navigacija
Vozite zaobilaznim putevima samo ako se to isplati.

Nekad se isplati uključiti navigacijki sistem i na dionicama koje znate na pamet s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktuelnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili putem funkcije traženja posebnih odredišta pronađite neko novo odredište.

Car-Net
Umreženi sa svim što vam je važno.

S vašim smartphoneom ste uvijek online. Zašto ne i s vašim automobilom? Car-Net odvodi Polo na autoput podataka - što vama omogućuje niz prednosti. Ubrzo više nećete željeti biti bez velikog broja informacijskih usluga.

Sistemi podrške.

Inteligentni sistemi podrške vozača u vašem Polu pridonose većem komforu vožnje i istovremeno vas podržavaju u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako nećete uvijek primijetiti sve ove tehničke funkcije, dobar je osjećaj znati da postoje.

Sistemi podrške

Sigurnost

Natrag

Sigurnost treba puno pomagača.

Nekada se u cestovnom prometu događaju nepredviđene stvari - i tada vam novi Polo može pomoći.

Vožnja

Natrag

Nemojte se svađati ko će voziti.

Zabavno je voziti novi Polo. Tome pridonose i praktični sistemi podrške, koji mnoge stvari čine jednostavnijim i komfornijim. Priuštite si na dužim vožnjama malo opuštanja ili dajte da vam sistemi novog Pola pomognu u prometu.

Parkiranje

Natrag

Vožnja je zabavna, a sada i parkiranje.

Parkiranje može iziskivati puno strpljenja. Kako dobro da su vam u novom Polu na raspolaganju novi opcionalni sistemi podrške koji parkiranje pretvaraju u dječiju igru.

Komfor.

Začudit ćete se kako su ugodne vožnje u vašem novom Polu. Zahvaljujući komfornoj opremi i na dužim ćete dionicama sjediti udobno i čuvati svoja leđa. Željenu klimu putovanja možete individualno namjestiti opcionalnim klima-uređajem "Climatronic" (serijski u paketu opreme Highline).

Active Info Display

Active Info Display
Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogna tehnologija je od jučer. Po želji zamijenite klasične okrugle pokazivače ekranom velike rezolucije. Inovativni moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam na raspolaganje staviti informacije koje daleko nadilaze podatke brzine i pokazivača zalihe goriva.

Više informacija

Komfor sjedenja

Komfor sjedenja
Uz takav komfor jednostavno ćete ostati sjediti.

Na dugim ili kratki vožnjama - u novom Polu uvijek ćete sjediti udobno. Serijska ergonomska sjedala čuvaju vaša leđa tokom vožnje i tako su udobna da ćete gotovo zaboraviti da sjedite u autu.

Više informacija

 

Klima-uređaj "Climatronic"

Klima-uređaj "Climatronic
Pobrinite se za individualnu klimu putovanja.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Ponekad je teško pronaći pravu temperaturu. Pogotovo ako se vozite s više saputnika. Zahvaljujući opcionalnom klima-uređaju s dvije zone klimatizacije ovakve diskusije spadaju u prošlost,

Više informacija

 

Panoramski krov

Sunce, vjetar i više: ovaj je pomični krov otvoren za sve.

Uživajte u lijepoj perspektivi: zahvaljujući opcionalnom panoramskom podiznom/pomičnom krovu imate slobodan pogled na nebo dok u vaš Polo ulazi sunce i svježi zrak.

Više informacija

Keyless Access

Keyless Access
Otvorite vrata kao čarolijom.

Jednstavno uđite a da ključ uopšte ne uzmete u ruku. Zahvaljujući opcionalnom sistemu zaključavanja i pokretanja vozila "Keyless Access" dovoljno je da ga nosite sa sobom. Nakon toga pokrenite i motor bez ključa, jednostavnim pritiskom na tipku.

Više informacija

Tehnologija.

Moderna tehnika motora u vašem Polu odlikuje se štedljivošću, dobrim performansama i snagom. To je upravo ono što vam treba ako rado i često putujete, ali ipak želite ograničiti svoju potrošnju.

Individualnost.

Odaberite dizajn i konfigurišite Polo prema svojim željama. Uz pomoć malih detalja potrudite se da Polo dobije karakter kakav želite da cijelo vrijeme bude uz Vas.

"Style"-Paket

Osigurajte svom Polu novi izgled.

Opcionalnim paketom "Style" dodatno ćete oplemeniti unutrašnju opremu svog Pola. Pored komfornih sportskih sjedala i tamne krovne obloge vrijedni detalji kao što su sjajno lakirani ukrasni umetci, ukrasi od umjetne kože i sivi ukrasni šavovi na sjedalima stvaraju prostor fascinantne koncepcije.

Više informacija

Ukrasni paket

Odaberite individualni izgled svog interijera.

Ukrasni paket u skladu s vašim individualnim ukusom: po želji birajte između različitih boja. Instrumentna ploča i drugi dizajnerski elementi još više se ističu primjenom odgovarajućih boja. 

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim