Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info Display

S novim opcionalnim Active Info ekranom uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT ekranom veličine 26 cm (10,25'') u boji visoke rezolucije. Uz veću gustoću piksela, intenzivnije boje i jače osvjetljenje kao i veći kontrast on pruža mogućnost odabira različitih prikaza. Na kombiniranom instrumentu možete uz klasične sadržaje kao što su mjerač broja okretaja, brzinomjer i brojač kilometraže ciljano prikazati i neke dodatne informacije.

Preko multifunkcionalnog upravljača i Infotainment sistema odaberite ono što želite vidjeti: po potrebi možete na primjer pozvati detaljne podatke o vožnji, prikaz navigacijske karte na cijelom ekranu ili vizualni prikaz vaših sistema podrške. Umjesto standardnog pokazivača u obliku krugova na cijeloj površini ekrana možete prikazati informacije o pjesmi koja upravo svira na vašem MP3 playeru ili kontakt osobe s kojom upravo telefonirate. Ili odaberite kombinaciju koja se primjerice sastoji od navigacijske karte i prikaza medija.

Preko Infotainment sistema možete konfigurirati, pohraniti i pritiskom na tipku na multifunkcionalnom upravljaču odabrati do tri prikaza. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se kao obično između brzine i broja okretaja prikazuje multifunkcionalni pokazivač.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim