VW Polo: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod Volkswagena nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia". Priključkom na internet moguće je korištenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Ako primjerice negdje nastane ili nestane saobraćajni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način..

Pomoću Car-Net usluge možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da online pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Takođe možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreno kino, podaci koji se na internetu stalno aktualiziraju obezbjeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

 

 

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni krajnji uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg operatera mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, zavisno od vaše postojeće mobilne tarife te posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate sa vašim pružateljem mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s firmom Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrovati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.
Raspoloživost usluga Car-Net može, zavisno od zemlje, može biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Detaljnije informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uslovima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg operatera mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.