Idealna klima na putovanju

Klima-uređaj "Climatronic"

Opcionalni klima-uređaj "Climatronic" (serija Highline) nudi dvozonsku regulaciju temperature koja se može odvojeno namjestiti na vozačevoj i suvozačevoj strani. Na taj će način svatko pronaći svoju idealnu klimu na putovanju. A Climatronic može još puno toga: broj okretaja ventilatora regulira se ovisno o brzini i zbog toga radi malo tiše kada je brzina manja. Kada uključite čišćenje stakla ili stepen za vožnju unatrag, sistem se automatski prebacuje na zatvoreni optok zraka kako u automobil ne bi dospjeli neugodni mirisi.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim