Otvorite vrata kao čarolijom.

Keyless Access

Izbjegnite kopanje po džepovima kako biste pronašli ključ i jednostavno ga ostavite u džepu. Opcionalnim sistemom zaključavanja i pokretanja motora "Keyless Access" dovoljno je da ključ vozila nosite sa sobom. S udaljenosti od otprilike 1,5 metara sistem će prepoznati ključ i otključati vrata i stražnji poklopac čim putem ručice otvorite neka od prednjih vrata. U vozilu jednostavno pritisnite tipku za pokretanje motora i vožnja može početi.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju saglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriť meni

Za svijet pun avantura. Polo.