VW Polo: Priprema za mobilni telefon

 

Ne propuštajte nijedan razgovor više, ali ipak ostanite fokusirani na saobraćaj. Udobno telefoniranje u toku vožnje obezbjeđuje opcionalni paket Connectivity. U kombinaciji sa Volkswagen radio uređajem ili navigacionim sistemom dobijate handsfree uređaj sa Bluetooth ili USB priključkom. Osim toga, pomoću USB priključka je moguće jednostavno povezivanje eksternih audio izvora sa infotainment sistemom kao što je MP3 player.

 

Priključite jednostavno na USB utičnicu i krenite: U kombinaciji sa navigacionim sistemom "DiscoverMedia", CarStick, koji je na raspolaganju kao dodatak, zahvaljujući sopstvenoj SIM kartici (koja ne spada u obim isporuke) obrazuje WLAN hotspot u vozilu. Na taj način svojim pametnim telefonom možete u svako doba i uz punu kontrolu troškova da se priključite na mrežu.

 

 

 

 

Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korištenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u roamingu). Volkswagen pribor preporučuje ugovaranje flatrate podataka sa odgovarajućim operaterom mobilne telefonije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.