Vozite zaobilaznim putevima samo ako se to isplati.

Navigacija

Nekada se isplati uključiti navigacijski sistem i na dionicama koje znate na pamet- s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktualnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili funkcijom traženja posebnog odredišta otkrijte novi kafić ili restoran. Prve je godine usluga Car-Net "Guide & Inform Basic" za vas besplatna.

Opcionalni navigacijski sistem "Discover Media" ima dodirni ekran veličine 20,3 cm (8'') u boji s nadogradnjom od stakla. Rukovanje je ugodno i intuitivno, a ako želite, sistemom možete rukovati i pomoću tableta sa stražnje klupe - uz pomoć aplikacije "Volkswagen Media Control".

I da se ne zaboravi: ovaj će se sistem s radiouređajem, CD jedinicom s MP3/WMA i USB interfejsom, dva čitača SD kartica, bluetooth vezom i šest zvučnika pobrinuti za dobru zabavu. Putujete li češće po Evropi? S navigacijskim kartama za Evropu koje su pohranjene na SD kartici optimalno ste pripremljeni za sve buduće ture. Osim toga optimalan je i položaj ekrana sasvim gore u instrumentnoj ploči. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim