Novi će se Polo prilagoditi vašem stilu vožnje.

Odabir profila vožnje

U novom Polu s opcionalnim odabirom profila vožnje svoj način vožnje možete individualno prilagoditi u zavisnosti od situacije. Pritiskom na tipku ili dodirni ekran svog infotainment sistema odaberite željeni profil. Tome se automatski prilagođavaju pogonski sistem i upravljač, a kod automatiziranog DSG mjenjača i točke prebacivanja stepena prijenosa.

Profil vožnje ECO podržava vas u štedljivoj vožnji uz nisku potrošnju goriva. On prilagođava performanse motora i aktivira start-stop sistem, ako je bio isključen. Dodatno se i sistemi za regulaciju klima-uređaja i temperature prilagođavaju manjoj potrošnji. Ako vozite s automatiziranim DSG mjenjačem, on stepene prijenosa prebacuje ranije i na taj način češće uključuje funkciju slobodnog hoda kojom se štedi energija. Ako želite uživati u sasvim normalnom komforu, tada odaberite profil vožnje NORMAL. Ako radije vozite sportski, prebacite se na profil SPORT. U modusu INDIVIDUAL ćete ostati fleksibilni.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim