VW Polo: Radio i navigacija

 

Jeste li spremni za omiljeni koncert? Dva radio uređaja i jedan navigacioni sistem stoje na raspolaganju, dijelom kao sastavni dio serijske opreme i dijelom kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima priključivanja.

Radiom "Composition Colour" rukuje se preko ekrana na dodir u boji dijagonale 12,7 cm. Ima mogućnost čitanja SD memorijskih kartica, prijema FM/AM stanica i raspolaže CD-playerom, šest zvučnika i medijskom utičnicom AUX-IN za priključak eksternih audio izvora.

Radio "Composition Media", koji je opcionalno na raspolaganju za sve linije opreme, takođe ima šest zvučnika. On ima sve priključke kao i "Composition Colour", uz dodatni Bluetooth priključak za mobilne telefone. Uz to, njime se naročito lako rukuje zahvaljujući ekranu na dodir u boji dijagonale 16,5 cm.

Opcionalna funkcija navigacije "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji dijagonale 16,5 cm. Ostala oprema: šest zvučnika, FM/AM radio prijem, CD-player koji reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva interface-a za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB utičnice, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

 

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.