Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio.

Radiouređaj "Composition Colour"

Radiouređajem  "Composition Colour"  sa staklenim ekranom u boji veličine 16,5 cm (6,5'') rukovat ćete jednako jednostavno kao i svojim smartphoneom: dodirom. On međutim može i više jer ima slot za SD kartice i reproducira MP3 kao i WMA datoteke.  Composition Colour raspolaže s četiri jaka zvučnika sprijeda - serijski u osnovnoj opremi novog Pola i u liniji opreme "Trendline".

Svi Infotainment sistemi u Polu usmjereni su prema vozaču i inteligentno raspoređeni u instrumentnoj ploči. Mlaznice za izlaz zraka smještene su ispod najvišeg zaslona. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio.

Radiouređaj "Composition Media"

Želite veći ekran i CD player s mogućnošću reproduciranja MP3 i WMA zapisa na šest zvučnika? Tada je opcionalni radiouređaj "Composition Media" vaš pravi pratitelj u vožnji. Dodirnim ekranom veličine 20,3 cm (8'') sa staklenom nadogradnjom upravljate svim funkcijama radiouređaja "Composition Colour" kao i bluetooth telefonijom za više telefona, a ima i USB priključak.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim