Jeste li spremni na tako karizmatično osvjetljenje?

LED svjetlo za dnevnu vožnju i LED glavna svjetla

Ovi će vas argumenti prosvijetliti: LED glavna svjetla stvaraju upečatljivu svjetlosnu signaturu s velikom prepoznatljivošću te se odlikuju velikim svjetlosnim volumenom, dugim vijekom trajanja kao i svjetlosnim spektrom koji je jako sličan dnevnom svjetlu, a sve to uz malu potrošnju struje. Uz to ona poboljšavaju vidljivost po lošim vremenskim uslovima. U Polu je LED svjetlo za dnevnu vožnju ugrađeno serijski. Za varijante opreme "Comfortline" i "Highline" dodatno možete naručiti LED glavna svjetla u koja je integrirano LED svjetlo za dnevnu vožnju.

 

LED stražnja svjetla

S ekonomičnog, ali prije svega s dizajnerskog stajališta LED stražnja svjetla predstavljaju dobar izbor. Ona su dugovječna i štede energiju, imaju veliki signalni učinak, pa zbog svoje upečatljive signature - gledano i sa strane - izgledaju osobito moderno. U njima se nastavlja neprekinuta dizajnerska nit jasnih rubova koja se proteže oko cijelog Pola. LED tehnologiju za stražnji dio Pola po želji je moguće naručiti od varijante opreme Comfortline.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim