Telefonski interfejs "Comfort"

Telefonija

Izuzetno komforno: opcionalno telefonsko sučelje "Comfort" ne raspolože samo handsfree sistemom već i funkcijom indukcijskog punjenja. A zahvaljujući dodatnoj indukcijskoj vezi s vanjskom antenom i USB priključku za prijenos podataka i punjenje u prednjem pretincu za odlaganje, telefoniranje u vašem Polu postaje osobito komforno. Indukcijska veza s antenom u kombinaciji s visokokvalitetnim mikrofonom u krovnoj oblozi i reprodukcijom zvuka preko internih zvučnika jamči iznimnu kvalitetu govora. Više nije potreban dodatni držač za telefon. Lijepo i praktično.

 

Zaboravite na kabal za punjenje.

Induktivno punjenje

Imate li uvijek pri ruci kabal za punjenje kada vam se smartphone isprazni? U svom novom Polu više nećete morati razmišljati o kablu. Svoj mobitel jednostavno odložite u prednji pretinac za odlaganje gdje će se puniti indukcijski. Preduslov je da podržava Qi-standard. Indukcijsko punjenje uključeno je u opseg isporuke opcionalnog telefonskog interfejsa "Comfort", ali se može naručiti i zasebno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim