Izgleda dobro: program točkova Pola.

Možete birati? Polo je u osnovnoj opremi tvornički opremljen 14'' čeličnim točkovima s ukrasnim poklopcima, a u liniji opreme "Comfortline" 15'' alumijumskim točkovima "Sassari". U liniji opreme Highline Polo se oprema 16'' alumijumskim točkovima "Las Minas". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" na raspolaganju je još veći izbor opcionalnih alumijumskih točkova: elegantni točkovi "Las Minas" (16'') lakirani u Adamantium srebrnoj boji, moderni točkovi "Torsby" (16'') koji zrače samopouzdanjem sa sjajno poliranom i crnom površinom kao i izražajni točkovi "Pamplona" (17'') koji se mogu dobiti samo za Polo Highline s pet dvostrukih šipki, koji su lakirani u Glam srebrnoj ili Adamantium srebrnoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim