Izgleda dobro: program točkova Pola.

Možete birati? Polo je u osnovnoj opremi tvornički opremljen 14'' čeličnim točkovima s ukrasnim poklopcima, a u liniji opreme "Comfortline" 15'' alumijumskim točkovima "Sassari". U liniji opreme Highline Polo se oprema 16'' alumijumskim točkovima "Las Minas". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" na raspolaganju je još veći izbor opcionalnih alumijumskih točkova: elegantni točkovi "Las Minas" (16'') lakirani u Adamantium srebrnoj boji, moderni točkovi "Torsby" (16'') koji zrače samopouzdanjem sa sjajno poliranom i crnom površinom kao i izražajni točkovi "Pamplona" (17'') koji se mogu dobiti samo za Polo Highline s pet dvostrukih šipki, koji su lakirani u Glam srebrnoj ili Adamantium srebrnoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Menü schließen

Za svijet pun avantura. Polo.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team