Akcija "up!adaj" u Volkswagen up! za 159 KM* mjesečno

  • Tražite dobar auto i tražite pravu cijenu. 
  • Mali auto. Mala cijena. Mala rata.
  • Kad podvučete crtu najbolje gradsko auto.

Još samouvjerenije, još upečatljivije i još dinamičnije, Volkswagen akcijom "up!adaj" pokreće prodaju modela up! za BiH tržište.

Spoj male potrošnje i sjajne tehnologije Volkswagen up! čini laganim i štedljivijim, a njegovi motori zadovoljavaju i u najrazličitijim uslovima vožnje. Ovom malenom Trendsetteru iz Volkswagena postavljen je cilj da samostalno preuzme vlast u gradu kao najbolje gradsko auto. Kako?

Up! je mali automobil, no vrlo ozbiljan i radi se o istinskom Volkswagenu. U potrazi za dobrim gradskim autom i pravom cijenom, u saradnji sa Porsche Leasingom kreirana je mjesečna rata od 159 KM*.

Volkswagem up! raspolaže sa iznenađujuće velikim prostorom i komforom za 4 putnika i savršeno je podešen za uslove svakodnevnog saobraćaja u gradu. Stoga ne čudi slogan kampanje: "Malo auto. Mala cijena. Mala rata." i kad podvučete crtu dobijete najbolji gradski auto.

-> Više informacija kod Volkswagen partnera
->Isporuka odmah

Količina ograničena na 50 vozila.

*Iznos neto mjesečne leasing naknade od 159,00 KM je informativnog karaktera. Ista je izračunata za nabavku predmeta leasinga putem operativnog leasinga u bruto nabavnoj vrijednosti od KM 16.900,00 na period od 48 mjeseci i ukupnim plaćanjem prije isporuke u bruto iznosu od 2.901,73 KM koje uključuje i prvu mjesečnu leasing naknadu. Predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma je 40.000 km. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 9.953,59 KM.

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.