Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Win-Win kombinacija

Sa atraktivnim leasing ratama, bez učešća, gratis registracija i kasko osiguranje za prvu godinu.
U saradnji sa Porsche Leasingom. Akcija traje do 30.06.2021.

Za one koji kupovinom automobila žele dobiti mnogo više, Volkswagen je ponudio idealno rješenje, odnosno nove uslove prodaje pod sloganom "Win-Win kombinacija". Za dva Volkswagen modele obezbijedili smo odlične prodajne uslove u saradnji sa Porsche Leasingom.

Dakle, Polo ili T-Cross? Pitanje je sad.

U ovoj Win-Win kombinaciji pored atraktivnih akcijskih modela, svaki kupac na poklon dobiva: kasko osiguranje za prvu godinu i registraciju za prvu godinu.

Ukratko: poželjet ćete ih voziti.

 

Polo Win-Win 1.0 TSI 95 KS - mjesečno za 299KM*

 

 * Rata je formirana na osnovu neobvezujuće, preporučene akcijske cijene, uključujući PDV

* Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 296,95 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada bez PDV-a: 12.521,17 KM. 

Prikaz modela je simboličan.

ili

T-Cross Win-Win 1.0 TSI 95 KS - mjesečno za 349KM*

 

 * Rata je formirana na osnovu neobvezujuće, preporučene akcijske cijene, uključujući PDV

* Plaćanja prije isporuke vozila iznosi 353,89 KM a obuhvata: troškove zaključenja ugovora, troškove provjere korisnika leasinga. Kupovina je bazirana na operativnom leasingu u trajanju od 4 godine, a predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma iznosi: 40.000 km. Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta klijenta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Ukupna leasing naknada bez PDV-a: 14.620,39 KM. 

Prikaz modela je simboličan.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim