Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Produžen vijek trajanja motora Filter za gorivo

Volkswagen originalni filter za gorivo

Oslonite se na kvalitet

Prljavo gorivo oštećuje motor i time negativno utječe na pripravnost za vožnju. Volkswagen Originalni filteri goriva čiste gorivo od čestica prljavštine i osiguravaju dugi vijek trajanja motora.

Sigurnost sistema

Prljavo gorivo kod benzinskih motora može oštetiti pumpu goriva i ventile za ubrizgavanje, a kod dizelskih motora pumpu za ubrizgavanje i mlaznice za ubrizgavanje. Volkswagen Originalni filteri za gorivo su posebno konstruirani za sistem goriva Vašeg Volkswagena. Oni čiste Vaše benzinsko ili dizelsko gorivo od čestica prljavštine poput prašine, hrđe, vode i ostataka u spremniku čak i više od potrebnog praga tolerancije.

Izbor materijala

Primjereno značenju filtera goriva Vašeg Volkswagena, tokom proizvodnje Volkswagen Originalnih filtera za gorivo koriste se samo najkvalitetniji materijali. Stepen čišćenja koji je zbog toga optimiziran osigurava ravnomjeran rad motora i dugi vijek trajanja motora.

Prikladnost

Volkswagen Originalni filtra goriva garantuje maksimalnu sigurnost funkcije tokom cijelog intervala zamjene.
A kako se radi o Volkswagen Originalnom dijelu®, možete se pouzdati u to da neće doći do propusnosti. Na taj se način jednako učinkovito izbjegavaju moguće zapaljenje motora i onečišćenje okoliša.