Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Vaše prednosti

Zato što "original" nije samo riječ

Naše praktično znanje je Vaša sigurnost

Bez obzira na dio koji Vam je potreban za Vaš Volkswagen: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem roku dostupni tamo gdje ih trebate. To osiguravamo svojom uslugom isporuke. Uz našu 15-godišnju garanciju isporuke dijelova bitnih za vožnju, ostajete mobilni i nakon prestanka proizvodnje serije nekog modela.

Vjerujte kompetenciji marke Volkswagen prlikom isvog odabira.

Volkswagen Originalni dijelovi®

  • Najnovije stanje tehnike
  • Najviši standard kvalitete
  • Sigurnost bez kompromisa
  • Optimalna prikladnost
  • Puni asortiman od preko 180.000 Originalnih dijelova za Volkswagen modele
  • Odličan omjer uloženog i dobivenog
  • 2-godišnja garancija na sve nove Volkswagen Originalne dijelove®

 

Sigurna mobilnost

Naša servisna mreža je Vaša sigurnost

Bez obzira na to koji dio za koje vozilo naše široke palete modela trebate: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem mogućem roku tamo gdje su potrebni. To osiguravamo svojim asortimanom od trenutnih 410.000 artikala, našom garancijom isporuke za dijelove nužne za vožnju približno 15 godina po završetku proizvodnje nekog modela i našom brzom uslugom isporuke. Naša servisna mreža  garantuje da uvijek u blizini možete pronaći kompetentnu ugovornu radionicu. I u inostranstvu kao i u Bosni i Hercegovini. Posvuda naravno s našom Garancijom mobilnosti.

Zaštita okoliša

Zatvaranje ciklusa - tako da se ništa ne gubi

Svojim motom i osnovnim načelima ekološke politike Volkswagen koncern preuzima isključivu odgovornost za zaštitu ljudi i okoliša.

I kod prodaje Originalnih dijelova ekološka prihvatljivost i očuvanje prirodnih resursa igraju važnu ulogu. Volkswagen svojim partnerima i kupcima stoga nudi sveobuhvatan katalog usluga koje se protežu od napomena za sigurno rukovanje opasnim materijama do kasnijeg preuzimanja proizvoda za otpad kao i ambalaže.

Logistika

Originalna kvaliteta uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Kako bi naši kupci uvijek i svuda ostali mobilni, ne samo da isporučujemo originalnu kvalitetu, nego i održavamo distribucijsku mrežu, koja spaja cijeli svijet. Diljem svijeta opskrbljujemo vozače oko 70 miliona vozila s preko 24 miliona artikala godišnje. Tako s Volkswagen Originalnim dijelovima® uvijek možete biti potpuno sigurni - gdje god da bili.