VW Sharan: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod marke Volkswagen nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia". Priključkom na internet moguće je korištenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Ako primjerice negdje nastane ili nestane saobraćajni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša maršuta će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.

Pomoću Car-Net usluge možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da online pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Također možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreno kino, podaci koji se na internetu stalno aktualizuju obezbjeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

 

Još više informacija o uslugama Car-Net

 

 

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban je mobilni uređaj (npr. pametni telefon) koji ima mogućnost da stupi u komunikaciju sa WLAN hotspotom. Usluge Car-Net su na raspolaganju samo u kombinaciji sa postojećim ili posebno zaključenim ugovorom o pružanju mobilnih usluga između Vas i operatera mobilnih usluga u okviru pokrivanja dotične mobilne mreže. Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife mobilnog operatera i posebno prilikom korištenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u roamingu). Na osnovu količine podataka koje nastaje u okviru korištenja Car-Net usluga izričito se preporučuje ugovaranje flatrate paketa podataka sa Vašim operaterom mobilnih usluga! Za korištenje aplikacije Car-Netpotrebno je sklapanje separatnog ugovora sa koncernom Volkswagen AG. Kupac ima 90 dana da nakon preuzimanja vozila registruje Car-Net pod www.volkswagen.com/Car-Net.
Raspoloživost Car-Net usluga može da bude različita u zavisnosti od zemlje. Usluge stoje na raspolaganju za dotično trajanje ugovora i mogu da podliježu izmjenama sadržaja. Bliže informacije o uslugama Car-Netmožete dobiti pod www.volkswagen.com/Car-Net i Vašeg Volkswagen dilera; informacije o tarifama mobilne telefonije pak kod Vašeg operatera mobilne telefonije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.