Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info Display.

S novim opcionalniim kombiniranim instrumentom Active Info Display uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT ekranom u boji visoke rezolucije od 26 cm (10,25"). Osim veće gustoće piksela, intenzivnijih boja i jačine osvjetljenja te većeg kontrasta ovaj sistem nudi mogućnost odabira različitih prikaza. Ciljano zatražite prikaz dodatnih podataka na kombiniranom instrumentu uz klasične sadržaje poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara.

Ono što želite vidjeti odaberite preko multifunkcionalnog upravljač i infotainment sistema. Sasvim u skladu sa svojim potrebama možete primjerice pozvati detaljne podatke o vožnji te zatražiti prikaz navigacijske karte na cijelom ekranu ili vizualni prikaz svojih sistema podrške za vozača. Umjesto pouzdanog prikaza u obliku cijevi možete također zatražiti prikaz informacija o naslovu pjesme koja se trenutačno reproducira na vašem MP3 playeru ili prikaz kontakta s kojim upravo telefonirate preko cijele površine ekrana. Ili odaberite primjerice kombinaciju navigacijske karte i prikaza medija. 

Preko infotainment sistema možete konfigurisati, pohraniti te pritiskom na tipku preko multifunkcionalnog upravljača odabrati najviše tri prikaza. Dodatno vam na raspolaganju stoji klasični profil. Ovdje se kao i obično prikazuje multifunkcionalni pokazivač između brzine i broja okretaja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim