U cockpitu imate sve pod kontrolom.

Cockpit.

Već pri prvom susretu s cockpitom brzo ćete se snaći s obzirom da su instrumenti i elementi za rukovanje prilagođeni vozaču. A umjesto poznatih okruglih instrumenata po želji vam na raspolaganju stoji digitalni Active Info Display. On vam kao visokorezolucijski ekran u boji može prikazati puno više od uobičajenog brzinomjera te vam u različitim info profilima donosi primjerice detaljne podatke o vožnji ili grafičke prikaze vaših sistema podrške za vozača. U kombinaciji s navigacijskim sistemom možete zatražiti veliki prikaz karte ispred sebe - komfor koji ćete znati cijeniti.

U cockpitu modela T-Roc Sport i T-Roc Design očekuje vas multifunkcionalni upravljač od ugodne kože u sklopu serijske opreme. Pomoću njega možete rukovati brojnim funkcijama kao što je infotainment sistem, a da pritom ne morate micati ruke s upravljača. Odlučite li se za T-Roc s motorom 4MOTION, tada ćete moći koristiti i 4MOTION Active Control. Pomoću ove funkcije birate željeni profil vožnje - od modusa "Snijeg" do modusa "Sport".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Menü schließen

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team