Istaknite se u širokoj masi.

Lakiranje u dvije boje.

Uz boju karoserije vašeg T-Roca imate mogućnost kombiniranja dodatne boje koja obuhvaća kako krov tako i vanjska ogledala i A stub. Kod modela T-Roc Sport uz vanjsku boju po želji, možete se odlučiti i za crnu ili Flash crvenu boju krova kako biste još više naglasili sportski karakter svog T-Roca. Kod modela T-Roc Design možete birati između crne, Pure bijele, Black Oak smeđe metalik ili Flash crvene boje. Zavisno od kombinacije boja, sa svojom ćete omiljenom bojom stvoriti uzbudljiv kontrast ili šarmantne akcente koji će drugima ostati u sjećanju i imati presudan uticaj na karakter vašeg T-Roca.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim