T-Roc će uskočiti umjesto vas.

Opuštena vožnja.

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste - vožnja automobilom može itekako oslabiti koncentraciju. T-Roc je nasreću opremljen podrškom zadržavanja vozila u voznom traku "Lane Assist" u sklopu serijske opreme. Ona može pridonijeti¹, smanjenju sudara uvjetovanih padom koncentracije. Naime, "Lane Assist" inicira korektivnu regulaciju upravljanja u slučaju da sistem registrira da će vozilo početi napuštati vozni trak.

U vožnji sa znatno nižom razinom stresa možete osim toga uživati sa serijskom automatskom regulacijom razmaka ACC. Ona nadzire promet ispred vozila i održava razmak¹ - pri brzini do čak 210 km/h.

Podrška kod prometnog zastoja² koja je po želji dostupna za motore s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG učinit će usporeni promet podnošljivijim. Tako T-Roc pri brzini od 0 do 60 km/h prati vozilo ispred sebe te automatski regulira gas i kočnicu¹. Pritom će se vozilo također zadržati u voznom traku. 

Sa sistemom "Emergency Assist"²po želji imate sistem u vozilu koji može preuzeti djelomično autonomno upravljanje vozilom¹ u hitnom medicinskom slučaju. Aktivira se kada vozač ne upravlja, ne koči i ne ubrzava. Ako sistem prepozna ovakvu situaciju, "Emergency Assist" će kontrolirano zaustaviti T-Roc nakon upozorenja putem kočionih trzaja i blagog zanošenja u vlastitom voznom traku.

U okviru granica sistema.

Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim