Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac.

Radio i navigacija.

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i jedan navigacijski sistem koji su redom opremljeni u prvorazrednoj kvaliteti. 

Serijski radiouređaj "Composition Media" obuhvaća šest zvučnika. Sadrži ulaz za SD karticu i omogućuje prijem FM radio stanica te dodatno CD jedinicu, USB interfejs i Bluetooth vezu za mobilne telefone. Pri tome je zahvaljujući dodirnom ekranu u boji veličine 20,3 cm (8") moguće posebno ugodno rukovanje. Glazbu možete reproducirati u MP3 i WMA formatu.

Opcionalni navigacijski sistem "Discover Media" također je opremljen dodirnim ekranom u boji veličine 20,3 cm (8"). S veseljem očekujte i šest zvučnika, FM radioprijem, CD jedinicu koja muziku reproducira u MP3, AAC i WMA formatu, dva otvora za SD kartice, USB interfejs te interfejs za telefon preko bluetootha.

Svi navedeni uređaji pri tome su opremljeni Diversity antenom koja doprinosi dobrom prijemu čak i u otežanim uslovima. Povrh toga od sistema "Composition Media" naviše opcionalno je moguće koristiti prednosti digitalnog radioprijema DAB+.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim