Želite bas?

Sound sustav beats.

Muzika bez basa nije vam zabavna? Za T-Roc Design i T-Roc Sport po želji vam je dostupan posebni užitak slušanja: sound sistem "beats" koji je razvijen u saradnji sa stručnjacima za zvuk BeatsAudio. S dva visokotonska zvučnika, dva dubokotonska zvučnika i dva širokopojasna zvučnika ovaj sistem reproducirat će vaš omiljeni zvuk na način na koji je koncipiran u studiju: savršeno usklađeno i kristalno jasno. Za leptiriće u trbuhu pobrinut će se dodatni subwoofer sa svojim izrazito dubokim basovima. Sve zvučne kutije opskrbljuju se snagom od 300 W preko 8-kanalnog pojačala koje je dovoljno snažno da oduševi i očara vas i vaše saputnike.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim