S njim ćete se rado pokazivati.

Svjetla.

Način na koji će vas drugi gledati zavise od toga kako ćete se prezentirati. To se prvenstveno odnosi na posebni dizajn svjetala modela T-Roc. Vozilo je serijski opremljeno svjetlima za dnevnu vožnju koja se ističu u prednjem braniku. S obzirom da je funkcija žmigavaca integrirana u svjetla za dnevnu vožnju, ona postaju poseban magnet za oči tokom skretanja ili promjene voznog traka. Na taj način svjetla za dnevnu vožnju predstavljaju jedan od upečatljivih elemenata dizajna modela T-Roc. U kombinaciji sa serijskim halogenim glavnim svjetlima ova svjetla se prezentiraju u kompaktnom dizajnu crte. Odlučite li se za opcionalna LED glavna svjetla (dio serijske opreme kod varijante T-Roc Sport), poglede ćete privući njihovom upadljivom izvedbom u obliku prstena.

Stražnji dio modela T-Roc također posjeduje istaknutu signaturu svjetala zahvaljujući stražnjim svjetlima u LED tehnici. Kod varijante T-Roc Sport stražnja svjetla su izvedena u markantnoj tamnocrvenoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim