S njim ćete se rado pokazivati.

Svjetla.

Način na koji će vas drugi gledati zavise od toga kako ćete se prezentirati. To se prvenstveno odnosi na posebni dizajn svjetala modela T-Roc. Vozilo je serijski opremljeno svjetlima za dnevnu vožnju koja se ističu u prednjem braniku. S obzirom da je funkcija žmigavaca integrirana u svjetla za dnevnu vožnju, ona postaju poseban magnet za oči tokom skretanja ili promjene voznog traka. Na taj način svjetla za dnevnu vožnju predstavljaju jedan od upečatljivih elemenata dizajna modela T-Roc. U kombinaciji sa serijskim halogenim glavnim svjetlima ova svjetla se prezentiraju u kompaktnom dizajnu crte. Odlučite li se za opcionalna LED glavna svjetla (dio serijske opreme kod varijante T-Roc Sport), poglede ćete privući njihovom upadljivom izvedbom u obliku prstena.

Stražnji dio modela T-Roc također posjeduje istaknutu signaturu svjetala zahvaljujući stražnjim svjetlima u LED tehnici. Kod varijante T-Roc Sport stražnja svjetla su izvedena u markantnoj tamnocrvenoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Menü schließen

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team