Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu.

T-Roc Design.

T-Roc Design daje vam mnoštvo slobodnog prostora za oblikovanje. Tako vam sjajno polirani 17" aluminijumski točkovi*, po želji stoje na raspolaganju u tri dodatne boje. Pri tome pomoću različitih lakiranja u dvije boje* možete dodatno individualno naglasiti vozilo. Akcenti u kromiranoj izvedbi ističu stilski nastup vašeg modela T-Roc Design. Oni su primjerice prisutni u obliku kopče na crnoj rešetci hladnjaka zrnaste strukture i na trapeznim maskama u stražnjem području vozila. Difuzor je i sprijeda i straga naglašen u kontrastnoj srebrnoj boji*.

Pri ulasku u vozilo dočekat će vas ambijentalno osvjetljenje* bijele boje: osvijetljene dekorativne letvice, prednja i stražnja svjetla za čitanje te osvjetljenje prostora za noge stvaraju posebno ugodnu atmosferu. Kod obloge, odnosno dizajnerskog poklopca na instrumentnoj ploči možete birati među četiri različite boje* i tako oblikovati unutrašnjost potpuno prilagođenu svome ukusu.

Sjednite na ugodna komforna sjedala koja su po želji dostupna u jednoj od ukupno dvije varijante izrazito kvalitetne kože "Vienna". U ovom ugodnom početnom položaju opušteno ćete telefonirati pomoću interfejsa za telefon tokom vožnje.

Sa sobom ste ponijeli svoju omiljenu muziku na USB sticku? Zahvaljujući USB interfejsu možete je jednostavno reproducirati preko zvučnika T-Roca. Ovdje vam neće tako brzo postati dosadno.

Sistem prepoznavanja umora može vam pružiti vrijednu podršku naročito na dužim putovanjima: čim registrira odstupanje od normalnog ponašanja¹, sistem prepoznavanja umora preporučit će pauzu putem vizualnih i akustičnih signala.

Uđite: očekuje vas impresivno iskustvo vožnje u svakom pogledu.

U okviru granica sistema.

Opcionalna dodatna oprema uz nadoplatu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim