Pokažite sportski stav.

T-Roc Sport.

Ko bi im mogao odoljeti? 17" aluminijumski točkovi i impresivne sjajne crvene kočione čeljusti* garantuju izgled koji nećete tako lako zaboraviti. Tamnocrvena stražnja svjetla u LED tehnici* naglašavaju samouvjereni nastup pri pogledu na stražnji dio vozila. Stražnje staklo i stražnja bočna stakla također su zatamnjena* te se tako idealno uklapaju u cjelokupnu sportsku sliku modela T-Roc Sport. Zatamnjena stakla apsorbiraju dio sunčevog zračenja i na taj način osiguravaju poseban svjetlosni ugođaj u unutrašnjosti. Tako ćete lakše ostati hladne glave kada srce počne ubrzano kucati zbog tolikog užitka u vožnji.

U unutrašnjosti će vas osim toga dočekati crna krovna obloga*, a ambijentalno osvjetljenje* omogućit će vam da uronite u ugodnu atmosferu. Dok je osvjetljenje prostora za noge izvedeno u bijeloj boji, dekorativne su letvice osvijetljene u crvenoj boji. A za osjećaj karakterističan za motosport pobrinut će se papučice od plemenitog čelika*. Serijsko multifunkcionalni upravljač od kože dobro liježe u ruci. Sportska komforna sjedala za vozača i suvozača nude osjetnu bočnu stabilnost te zahvaljujući integriranoj manualnoj potpori za kralježnicu doprinose udobnom položaju sjedenja i na dužim putovanjima. Serijski su opremljena tkaninom u dizajnu "Interface", no po želji su vam dostupna i sjedala od kože "Vienna".

Opcionalna dodatna oprema uz nadoplatu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim