Udobno se smjestite.

Komfort.

U modelu T-Roc osjetit ćete visoku kvalitetu materijala i pomno odabranu opremu. T-Roc Design već u sklopu serijske opreme raspolaže prednjim komfornim sjedalima. Kod modela T-Roc Sport vozač i suvozač sjede na sportskim komfornim sjedalima koja su posebno konstruirana za dobru bočnu stabilnost. U naslonima se nalaze podrške za kralježnicu koje možete namjestiti tako da rasterete vaša leđa. 

Presvlake sjedala nude vam mogućnost izražavanja osobnog ukusa. Opcionalna oprema od kože "Vienna" koja zrači šarmom stilskog loungea djeluje izuzetno elegantno.

Pogled u svijetlu budućnost - u pravom smislu riječi - omogućit će vam i opcionalni panoramski pomični krov. On propušta više svjetlosti u unutrašnjost vozila tako da ćete doživjeti jedinstven osjećaj prostranosti. Krov se sastoji od dva velika staklena dijela, pri čemu prednji dio raspolaže električnom funkcijom podizanja i pomicanja. U slučaju prejakog sunčevog zračenja stakleni se krov može pritiskom na tipku potpuno prekriti roletom koja je smještena ispod njega.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim