VW Tiguan: 4MOTION Active Control.

Nevisno o tome vozite li brzim cestama ili stazama prekrivenim snijegom, s opcionalnim sistemom   4MOTION Active Control na raspolaganju su vam različiti, prilagođeni profili vožnje. Sistem možete rukovati sasvim jednostavno preko prekidača s funkcijom okretanja i pritiskanja. Pritom možete birati između profila vožnje Snow, Offroad i Offroad Individual. U dodatnom modusu Onroad odaberite primjerice ekonomični modus Eco ili dinamični modus Sport. Sistem radi zajedno s podrškom za vožnju nizbrdo, potporom za kretanje uzbrdo, elektroničkom kontrolom stabilizacije i elektroničkom blokadom diferencijala. Ovisno o odabranom profilu promijenit će se karakteristike pogona kao što su doziranje papučice gasa, promjene stepena prijenosa, kočnica motora, podrška pri kretanju i stepen blokade. Rezultat: doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - kako na snijegu tako i na neasfaltiranim cestama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim