Koristite svoje aplikacije u svom Volkswagenu.

Car-Net App-Connect.

Zahvaljujući opcionalno raspoloživoj funkciji App-Connect¹ moguće je tokom vožnje komforno koristiti aplikacije prikazane na smartphoneu. One se prenose na ekran radiouređaja odnosno navigacijskog sistema i njima se može jednostavno rukovati pomoću dodirnog ekran u vidnom polju vozača. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tokom vožnje je moguće pokrenuti aplikacije kompatibilne s funkcijom App-Connect¹ kao što su Shared Audio, Drive & Track ili My Guide. Također se mogu koristiti aplikacije bez direktne povezanosti s vozilom poput internet radija ili slanja poruka.

Volkswagen je prvi proizvođač koji nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphoneova: MirrorLink™, CarPlay™ poduzeća Apple i Android Auto™ poduzeća Google.

Raspoloživo samo u kombinaciji s radiouređajem "Composition Media" ili navigacijskim sistemima "Discover Media" i "Discover Pro". Volkswagen Car-Net App-Connect obuhvaća tehnologije MirrorLink™, Android Auto™ kompanije Google i Apple CarPlay™. Raspoloživost ovih tehnologija se, zavisno od zemlje, može razlikovati. Car-Net App-Connect već sada podržavaju brojni mobilni telefoni, a Volkswagen usko sarađuje s velikim proizvođačima smartphoneova radi daljnjeg razvoja podrške za tehnologije funkcije Car-Net App-Connect. Aktualne informacije o kompatibilnosti novih mobilnih telefona te onih koji se već nalaze na tržištu pronaći ćete na www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim