Korisne u svakodnevici jednako kao i u slučaju nužde.

Car-Net "Security & Service".

Opcionalne Car-Net usluge "Security & Service"¹ pružit će vam podršku s informativnim podacima i izravnom vezom s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112).

Kada je sljedeći inspekcijski servis? Koliko je pun spremnik goriva? Naročito kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da odgovor na ova pitanja po želji možete jednostavno dobiti i online putem. Zahvaljujući opcionalnim Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na web portalu su vam na raspolaganju brojni relevantni podaci o vozilu.

Međutim, ova se tehnologija može pokazati minimalno jednako tako korisnom i tokom vožnje: ako sistem u okviru svojih granica registruje sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112). Osim toga na ovaj je način moguće, zavisno od situacije, alarmirati podršku na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Putem audio veze vozač može dobivati podršku sve dok ne stigne hitna služba.

Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s firmom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovu punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati zavisno od zemlje. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tokom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potreban je smartphone s operativnim sistemom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uslovima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Menü schließen

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team