Ostanite u voznom traku i zadržite pregled nad situacijom.

Lane Assist.

Serijska podrška zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" u okviru granica sistema doprinosi smanjenju sudara uslovljenih padom koncentracije. Preko modula kamere u području unutrašnjeg ogledala registruju se oznake na putu i analizira se pozicija vozila. Ako se vaš Volkswagen udalji od trenutačnog voznog traka, Lane Assist će vas upozoriti putem laganog kontraupravljanja. Ako je aktiviran, sistem će se samostalno uključiti pri brzini iznad 65 km/h, dok pri brzini ispod 60 km/h ili u slučaju aktivacije žmigavaca sistem neće intervenisati.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim