Uvijek u dobrom raspoloženju. Bez obzira što se nalazi ispod njega.

Odabir profila vožnje.

Opcijonalni izbor profila putovanja omogućuje vam prilagođavanje ugađanja motora i mjenjača kao i ponašanje određenih asistencijskih sistema uslovima. Zadana je postavka "Normal", koja osigurava uravnoteženu vožnju.  

"Eco" podržava vožnju optimiziranu za potrošnju, "Sport" u kombinaciji s opcionalnim prilagodljivim upravljanjem podvozjem DCC ovjes čini čvršćim, dok "Comfort" osigurava posebno ugodno iskustvo vožnje. Pomoću profila "Individualno" možete intervenisati u postavkama i mijenjati ih prema svojim idejama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim