Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu.

Radio i navigacija

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i dva navigacijska sistemaa, dijelom kao sastavni dio serijske opreme, a dijelom kao opcionalna oprema. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana i mogućnostima priključivanja.

Radiouređajem "Composition Colour" rukujete preko dodirnog ekrana u boji veličine 5". Ovaj sistem očitava SD kartice, omogućuje prijem FM radio stanica, raspolaže medijskim priključkom AUX-IN za spajanje vanjskih audio izvora te CD jedinicom. Osam zvučnika se brine za dobro ozvučenje na svim mjestima.

Po želji dostupan radiouređaj "Composition Media" (dio serijske opreme kod varijante Highline) dolazi s osam zvučnika te sadrži sve mogućnosti priključivanja prethodno navedenih modela te dodatno MP3 CD player i bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime pri tome je iznimno ugodno jer dodirni ekran u boji raspolaže dijagonalom od 8".

Opcionalni navigacijski sistem "Discover Media" također sadrži dodirni ekran u boji veličine 8". Ostala oprema: osam zvučnika, FM radioprijem, CD jedinica koja reproducira muziku i u MP3, AAC i WMA formatu, dva slota za SD kartice, AUX-IN i USB interfejs te priprema za mobilni telefon preko bluetootha.

Ako želite više: navigacijski sistem "Discover Pro" predstavlja infotainment sistem za one koji su posebno zahtjevni. On nudi ekran veličine 8", pregledan 3D prikaz karti i internu flash memoriju. Rukovanje govornim naredbama reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica te u skaldu sa uputama izračunava rutu. Pri tome se zahvaljujući sistemu povećava i razina udobnosti prilikom telefoniranja: zahvaljujući tehnologiji bluetooth telefoniranje bez upotrebe ruku postaje udobnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim