Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Novi Touran Dorastao svakom izazovu.

Veća varijabilnost za Vaš porodični život.

Touran ostavlja utisak - čak i kada iz njega posmatrate okoliš. Još više svjetlosti i preglednosti obezbjeđuje opcionalni najveći panoramski podizni / pomični krov u svojoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije praktične za gradske uslove vožnje kombinovane su sa inteligentnim konceptom unutrašnjeg prostora. Tako, pored široke preglednosti, možete da uživate i u velikom prostoru za noge - što je upravo kod dugih putovanja značajna prednost komfora.

Galerija

Doživite Touran iz raznih perspektiva.

Doživite Touran iz raznih perspektiva.

Infotainment

App-Connect

Vaš Volkswagen postaje pametan telefon na točkovima.

Nove i praktične usluge i korisne aplikacije: to je svijet Car-Net okruženja. Svejedno da li su u pitanju individualne usluge navigacije ili umrežavanje Vašeg pametnog telefona: vaš Touran će po želji biti dobro umrežen.

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete sami odabrati.

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Zato Vam na raspolaganju stoje dva radio-aparata: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili izaberite jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje.

Sistemi podrške

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sistem podrške koji će umjesto vas nadzirati saobraćaj ispred vašeg vozila? Sa opcionalnim automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora oko vozila Front Assist, uključujući i City funkciju kočenja u nuždi , bit ćete opušteniji u vožnji.

"Side Assist", uključujući "Lane Assist"

Držite se svoje trake i imajte preglednost.

Zahvaljujući pravovremenom upozorenje na vozila sa strane i iza Vašeg Volkswagen vozila moguća je bolja procjena situacije u vožnji i smanjenje rizika. U kombinaciji sa sistemom "Lane Assist", sistem "Side Assist" ne samo što može optički da upozorava, već može izvršiti i kontraupravljanje volanom.

Podrška pri manevrisanju prikolicom "Trailer Assist"

Učinite manevrisanje prikolicom jednostavnijim.

Prilikom manevrisanja prikolicom Vaš automobil može da preuzme upravljanje. Opcionalna podrška za manevrisanje prikolicom "Trailer Assist" na taj način preuzima veći dio posla.

 

 

Multikoliziona kočnica

Jedan udes ne bi trebalo da izazove dodatne sudare.

Serijska kočnica u slučaju višestrukog nalijetanja doprinosi tome da se poslije jednog sudara ne dogodi više dodatnih sudara. Sistem je tu da bi se izbjegli dodatni sudari i spriječi zanošenje. On u granicama sistema obezbjeđuje što brže zaustavljanje Vašeg Volkswagen vozila.

Efikasnost

TDI

Iskoristite visoku vučnu silu uz nisku potrošnju.

Putujete rado i puno, ali želite da potrošnju Vašeg automobila držite na niskom nivou? Naši TDI dizel motori zasnovani su na common-rail tehnologiji i optimizirani su na efikasnost, snažnu vučnu silu i snagu.

TSI

Odlučite se za uživanje u vožnji sa mjerom.

TSI benzinski motor predstavlja savršeni spoj snage i štedljivosti. Od maksimalnog obrtnog momenta profitirate već pri niskim obrtajima motora.

BlueMotion tehnologija

Kada je ekonomičnost od najveće važnosti za Vas.

Ako se odlučite za Volkswagen automobil sa BlueMotion tehnologijom dobićete model koji svojim inteligentnim spojem optimizacija doprinosi manjoj potrošnji goriva. Iz tog razloga će Vam biti drago što je Touran opremljen BlueMotion tehnologijom.

 

Izbor profila vožnje

Vaš Volkswagen se prilagođava Vašem stilu vožnje. 

Zahvaljujući opcionalnom izboru profila vožnje u mogućnosti ste da vozne karakteristike Vašeg automobila prilagodite sopstvenom stilu vožnje i situaciji na putu i u saobraćaju. Na taj način putujete istovremeno dinamično i ekonomično.

Komfor

Integrisano dječije sjedište

Da bi Vaši najmlađi mogli udobno da se smjeste.

Touran je opcionalno dostupan sa maksimalno dva integrisana dječija sjedišta. Tako smo mislili i na udobnost vaših malih putnika.

7 sjedišta

Vi ste fleksibilni, a Vaši putnici opušteni.

Porodica, prijatelji, kolege: kada raspolažete sa čak sedam sjedišta svi će pronaći svoje mjesto. A zahvaljujući funkciji "Easy Entry" putnici u trećem redu sjedišta također će jednostavno doći do svojih mjesta.

Klima-uređaj "Pure Air Climatronic"

Obezbjedite sebi individualnu klimu za putovanje. 

Previše toplo, previše hladno ili nešto između? Podesiti pravu temperaturu, naročito sa više saputnika, može da bude prilično komplikovano. Sa opcionalnim 3-zonskim klima-uređajem "Pure Air Climatronic" takva briga je stvar prošlosti.

Sjedište ergoActive

Ako Vam je stalo do svojih leđa.

Integrisana funkcija masaže opcionalnog grijanog ergoActive sjedišta obezbjeđuje visok nivo komfora. Sjedišta vozača ili suvozača moguće je komforno prilagoditi tjelesnoj građi i na taj način rasteretiti leđa.

Telefoniranje

Sa obje ruke na volanu vozit ćete bezbjednije.

Ako želite, ostanite dostupni i dok vozite. Uz opcionalne priključke za telefon "Comfort" i "Premium" ruke će Vam biti na upravljaču, a saobraćaj pod kontrolom.

 

Volkswagen Media Control

Vi kontrolišete vozilo, putnici muziku

Volkswagen Media Control omogućava da putnici upravljaju infotainment sistemom: jednostavno i udobno tablet uređaj može se koristiti kao daljinski upravljač.

Vaš sljedeći korak.