VW Touran: Radio i navigacija

 

Jeste li spremni za omiljeni koncert? Na raspolaganju stoje dva radio-uređaja i dva navigaciona sistema, dijelom kao sastavni dio serijske opreme i dijelom kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti displaya kao i mogućnostima priključivanja.

Radio-uređajem "Composition Colour" rukuje se preko displaya na dodir u boji veličine 12,7 cm. Uređaj čita SD memorijske kartice, ima prijem stanica u frekventnom opsegu FM/AM, raspolaže AUX-IN medijskom utičnicom za povezivanje eksternih audio izvora kao i CD-playerom. Osam zvučnika obezbjeđuju dobro ozvučenje na svim pozicijama sjedenja.

Kod linije opreme Highline radio "Composition Media" spada u serijsku opremu. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3-CD-player kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Uz to, njime se naročito lako rukuje zahvaljujući ekranu na dodir u boji dijagonale 16,5 cm. Sistem je opremljen korisnom senzorikom približavanja: približi li se prst dodirnom polju na ekranu, polje se naglašava uvećavanjem. Na taj način je rukovanje još jednostavnije i sigurnije.

Za sve linije opreme opcionalni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima display na dodir u boji veličine dijagonale 16,5 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-player koji može da reprodukuje muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva proreza za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtjevima. On nudi display veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu flash memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i proračunava maršutu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

 

Ovdje možete da nađete preuzimanja i ažuriranja za radio i navigacione sisteme marke Volkswagen

 

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.